Over

ESTATE tuinen is een gedreven ontwerp- en adviesbureau voor tuin- en landschapsarchitectuur. Met passie geven wij vorm aan unieke outdoor concepten. Dit doen we met een integrale blik en leggen de focus op het ontwerp van luxe tuinen, buitenruimtes & beplantingsprojecten.

Met betrokken particuliere-, zakelijke- en professionele opdrachtgevers werken we aan uiteenlopende projecten, van kleine tot grote tuinen, van landschappelijke tuinen tot landgoederen, formeel of informeel, de wensen van onze opdrachtgevers staan steeds centraal.

Kenmerkend voor ons werk is onze verfijnde maar krachtige ontwerpstijl, onderscheidend door tijdloze karakters en duurzame visie. Wij zijn altijd op zoek om betekenis te geven aan functies en proberen de beleving daarvan te versterken. Dit met respect voor de omgeving en de aanwezige architectuur.

In ons werk spelen beplantingen een fundamentele rol. Ze bepalen voor een groot deel de sfeer en identiteit van onze projecten. We beschikken over de nodigde beplantingsexpertise en adviseren opdrachtgevers over duurzame en toekomstbestendige beplantingskeuzes.

Kiest u als opdrachtgever voor een ontwerp van ESTATE tuinen, dan kunt u een hoge kwaliteit buitenruimte verwachten als van een ESTATE. Met andere woorden een groene buitenruimte met allure, ontworpen met een duidelijke visie en duurzaam voor de toekomst.

Samen uw droomtuin realiseren?