Werkwijze

Iedere opdrachtgever is voor ons uniek en elke opdracht is een nieuwe uitdaging, groot of klein we starten altijd met dezelfde passie en grondige kennis van zaken. Of het nu gaat om een conceptuele visie voor een bestaande buitenruimte, of een nieuw ontwerp helemaal uitgewerkt tot technische uitvoeringsplannen. Wij vertalen uw wensen op een creatieve en inspirerende manier naar een verrassend design waarin we uw tuinbeleving maximaliseren.

Met plezier luisteren we naar uw ideeën, inspiraties en ambities

01

Het begint allemaal met een eerste gesprek. Met plezier luisteren we naar uw ideeën, inspiraties en ambities. Tijdens dit gesprek bespreken we al uw vragen en wensen. Tegelijk informeren we u over onze aanpak en bespreken we de omvang van uw project.

02

Na ons eerste gesprek ontvangt u van ons een voorstel op maat. Onze prijs wordt bepaald door het gewenste programma en de omvang van de opdracht. Wij leveren maatwerk en hanteren hierdoor geen standaard prijzen. U ontvangt van ons een gedetailleerde kostenraming of offerte, passend naar uw behoefte.   

03

Voor het ontwerpproces nemen we graag de tijd en gaan samen met u als opdrachtgever op zoek naar de best passende oplossing. In onze ontwerpen maken we de verbinding met de aangrenzende omgeving en zorgen we voor een directe aansluiting op uw levensstijl. Uw wensen vormen steeds het uitgangspunt.

04

Kwaliteit in iedere fase. ESTATE tuinen streeft bij ieder opdracht, naar een integrale aanpak. Vaak betrekken we uitvoerende partijen al in een vroeg stadium bij het ontwerp. Indien gewenst kunnen we onafhankelijk de verbinding maken met 'gedreven' vakbekwame- aannemers, hoveniers en installateurs. Gezamenlijk bundelen we onze kwaliteiten en met vertrouwen zetten we die in voor het beste resultaat.

05

Tijdens de aanleg van onze projecten kunnen we de begeleiding als taak op ons nemen. Ter plaatse inspecteren en adviseren we dan de voortgang van het project. Zo heeft u als opdrachtgever één aanspreekpunt en houden wij voor u het overzicht.

06

Aanplantwerkzaamheden vinden we een belangrijke fase bij ieder project. Afhankelijk van de complexiteit is het aan te bevelen om de positie-indeling van het plantmateriaal door ons te laten uitvoeren of te begeleiden. De posities van het plantmateriaal zijn vaak beeldbepalend en bedacht met een visie. Doordat wij de posities zelf kunnen bepalen garanderen we de beoogde sfeer en het karakter van uw ontwerp.

 Neem gerust contact op voor een gedetailleerde uitleg over onze werkwijze